2011. március 18., péntek

Hazám Magyarország

Magyarország egy csodálatos hely. Európa közepén található. Fő tájai az Alföld, a Kis alföld, az Alpokalja, az Északi középhegység, a Dunántúli hegység. Magyarországon ezernyi kaland vár téged és másokat, szerintem érdemes ide eljönni.
Meg lehet nézni a kilenclyukú hidat, a csodálatos városokat, a Hősök terét, a múzeumokat, a Parlamentet vagy akár a Budai várat és akár a szórakozó helyeket: állatkert, vidámpark, fürdőhelyeket és még annyi, amit sorolhatnák. A Nemzeti parkokat, a csodás épületeket, a híres szobrokat. Vannak híres utak és hidak. A Margit szigeten is lehet kirándulni, amit régen a nyulak szigetének hívták. A z Alföld tájai egyszerűen mesések és káprázatosak. Gyönyörűek a várak is, például az Egri várt is érdemes megnézni. Én imádok túrázni és szerencsére sok helyen lehet. Fontos történetek is vannak, amelyek egy része nagyon érdekes.
Vannak strandok is kikapcsolódásra vagy szórakozásra. Mi minden nyáron lemegyünk a Balatonra. Most például körbe fogjuk biciklizni a Balatont. Én imádom Magyarországot szerintem ez a legszebb ország a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése