2011. március 18., péntek

Hazám Magyarország

Magyarország híres épületeit, szobrait és még rengeteg dolgot tekinthet meg az, aki ide ellátogat. Figyelmükbe ajánlom, a Parlamentet ahol a királyi koronát lehet megnézni.
Aki ezt megnézte az menjen, el várainkba, ahol rengeteg szép történetet hallhat vagy olvashat. A fürdőkbe is jó, ha elmennek. Utána érdemes ellátogatni múzeumainkba, ahol szintén szép tárgyakat tekinthet meg és még itt is rengeteg történetet hallhat.
Ezek után érdemes elmenni hazánk erdőibe ahol megnézhetik, szép templomainkat Az erdőben csicseregnek a madarak, hallhatni lehet a víz csobogását és még néha erdei állatot is láthatunk. Aki szeretne túrázni egyet, annak, ajánlom a Kőhegyet, Sorrento sziklát, Normafát, Hűvösvölgyet és még rengeteg szép helyet.
Menjenek el állatkertjeinkbe (pl.: Fővárosi állat és növénykert (Budapest), "Kittenberger Kálmán" Növény és Vadaspark (Veszprém) ahol egy felejthetetlen napot tölthetnek el.
Este látogassák, meg a sok szép színház közül az egyiket, ahol vicces vagy éppen komoly előadást nézhetnek meg. Még éttermeinket is ajánlom, az éhes turistáknak, ahol megkóstolhatják a hazai termékeinket.
Ha van kedvük, menjenek és a Duna parton tegyenek egy kellemes sétát a naplementében. Pihenjenek, meg szállodáinkba ahol teljes kiszolgálásban részesülhetnek. Ezek után remélem nagyon sokszor fognak ellátogatni hozzánk. Ha nyaralni, ha kikapcsolódni, akkor bármikor jöjjenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése